1. Продукти по видове
  2. Продукти според повода
  3. Допълнителни дейности
  4. Технологии
  5. За нас
  6. Контакти

За нас

Утвърденият търговски бранд „Бест спорт къпс“ води началото си от 2009 година, а собствениците Ангел и Детелин Баялцалиеви са на пазара на наградни, рекламни, подаръчни и възспоменателни продукти от 2001 г. Понастоящем търговската дейност се извършва чрез дружеството ни „Бест трофис“ ООД.

Директен вносител от редица европейски страни и Китай, нашата фирма се утвърди на пазара като един от най-мощните, интересни и коректни доставчици на купи, медали, плакети, статуетки, фигурки, значки, ключодържатели, флагчета и разнообразни други рекламни и наградни стоки.

Наличието на собствена производствена база и създадената широка мрежа от подизпълнители в България и чужбина ни дава възможност да предлагаме изключително богата гама от продукти, използвайки широк диапазон от техники за производството им като сублимационен термотрансферен печат, лазерно рязане и гравиране, UV-печат, различни видове леене, матрично-пресови дейности и др.

Отличителни черти на нашата търговска политика са голямото разнообразие от продукти, значителни складови наличности, изключително атрактивни цени, бързо и качествено изпълнение на поръчките, висока отговорност за спазване на сроковете, дори и ако са силно съкратени, коректно и внимателно отношение към клиентите, бърза реакция при нестандартни ситуации.