1. Продукти по видове
  2. Продукти според повода
  3. Допълнителни дейности
  4. Технологии
  5. За нас
  6. Контакти

Представяне

Утвърденият търговски бранд „Бест спорт къпс“ води началото си от 2009 година, а собствениците Ангел и Детелин Баялцалиеви са на пазара на наградни, рекламни, подаръчни и възспоменателни продукти от 2001 г. Понастоящем търговската дейност се извършва чрез дружеството ни „Бест трофис“ ООД.

Директен вносител от редица европейски страни и Китай, нашата фирма се утвърди на пазара като един от най-мощните, интересни и коректни доставчици на купи, медали, плакети, статуетки, фигурки, значки, ключодържатели, флагчета и разнообразни други рекламни и наградни стоки.

Наличието на собствена производствена база и създадената широка мрежа от подизпълнители в България и чужбина ни дава възможност да предлагаме изключително богата гама от продукти, използвайки широк диапазон от техники за производството им като сублимационен термотрансферен печат, лазерно рязане и гравиране, UV-печат, различни видове леене, матрично-пресови дейности и др.

Отличителни черти на нашата търговска политика са голямото разнообразие от продукти, значителни складови наличности, изключително атрактивни цени, бързо и качествено изпълнение на поръчките, висока отговорност за спазване на сроковете, дори и ако са силно съкратени, коректно и внимателно отношение към клиентите, бърза реакция при нестандартни ситуации.